Analize

Trei instrumente. Trei sonorități. O singură vibrație – limbajul universal care creează punți între oameni

Odată cu deschiderea stagiunii 2023 – 2024, Opera Națională București propune iubitorilor de muzică, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 18:30, recitalul cameral „Trei instrumente. Trei sonorități. O singură vibrație” susținut de soprana Irina Iordăchescu acompaniată de invitatele speciale, Mădălina Ioana Petre (chitară clasică) și pianista Liana Mareș, două artiste talentate și sensibile.

Conceptul regizoral este semnat de Claudia Machedon. Recitalul este prezentat de Bogdan Chenciu.

În programul muzical sunt incluse lucrări din creația compozitorului italian Paolo Frontini, lucrări interpretate în premieră în România în urmă cu câțiva ani de soprana Irina Iordăchescu la Opera Națională București, acompaniată de pianista Liana Mareș. În cadrul duetului voce – chitară, soprana Irina Iordăchescu și chitarista Mădălina Ioana Petre, vor interpreta lucrări ale compozitorilor J. Dowland, G. Frescobaldi, A. Cesti, H. Purcell, G. Paisiello, F. Obradors, C. Guerra Peixe, B. Powell și R. Gnattali, o reunire a mai multor stiluri și linii melodice, un moment vibrant în care conexiunea dintre sunet și emoție devine un instrument pentru a ne îmbunătăți emoțional și ne oferă mângâiere, muzica fiind limbajul universal care conectează indivizii și creează punți între oameni.

Vă invităm sâmbătă, 21 octombrie 2024, de la ora 18:30 la recitalul cameral „Trei instrumente. Trei sonorități. O singură vibrație”, un spectacol emoționant și vibrant

Informații despre stagiunea 2023-2024, cât și calendarul spectacolelor și evenimentelor desfășurate la Opera Națională București puteți afla de pe site-ul oficial: https://www.operanb.ro/, de pe pagina de Instagram https://www.facebook.com/operanb.ro/, sau de pe pagina de Facebook: https://www.instagram.com/operanationalabucuresti/. Biletele pot fi achiziționate atât on-line de pe situl https://tickets.operanb.ro cât și de la casa de bilete aflată în incinta operei din Bd. Mihail Kogălniceanu 70-72, sect. 5.

Facebook Comments Box
Arată-ne că ți-a plăcut ce ai citit!. Dă-ne un SHARE și un LIKE! Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *