Analize,  Interviuri

Marcel Pavel, de la „notele” copilăriei la acordurile succesului, într-un interviu plin de sinceritate la Radio Timișoara

În fiecare seară de sâmbătă, între orele 21:15 – 22:00, realizatorul emisiunii ”Povestiri nespuse din România”, Ciprian Demeter, editorialist la Jurnalul Național, lector universitar, vă așteaptă cu cele mai noi interviuri, dezbateri și păreri pe teme sociale, politice, culturale și artistice, alături de invitați din cele mai diverse domenii. Nu putem direcționa vântul, dar dacă știm din ce direcție bate, ne putem ajusta pânzele. Alături de noi pe frecvențele: AM 630 KHz, FM 102.9 MHz Arad, FM 103.6 MHz Făget, FM 101.5 MHz Petroșani sau online pe http://www.radiotimisoara.ro, ascultătorii vor afla din ce direcție bate vântul și cum să-și ajusteze pânzele pentru a parcurge, în lung și-n lat, România oamenilor frumoși, într-o discuție deschisă în care sunt împărtășite poveștile celor care au văzut fața frumoasă a acestei țări și care au contribuit prin munca lor la păstrarea și la dezvoltarea României Frumoase.

Invitatul nostru de astăzi este Marcel Pavel unul dintre cei mai cunoscuți artiști români contemporani. Este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din industria muzicală românească, cu o carieră de succes care se întinde pe mai multe decenii. Talentul său muzical s-a manifestat încă din copilărie, la 6 ani și-a început studiile muzicale, înscriindu-se la Școala de Muzică și Arte Plastice din Câmpulung Muscel, la violoncel și pian – auxiliar. A urmat Liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești, studiind în paralel în particular percuția, iubind foarte mult stilurile de muzică rock și jazz-rock. Este absolvent al UNMB (Universtatea Națională de Muzică București) – secția Canto clasic. Cu toate că a avut parte de dificultăți în tinerețe, și-a urmat visul și și-a dorit să devină un artist de succes.

În anul 2000 a devenit un artist cunoscut la nivel național lansându-se cu melodia ”Frumoasa Mea” compusă de Ovidiu Komornik, iar în 2002 a câștigat selecția națională pentru Eurovision 2002 alături de Monica Anghel cu piesa ”Tell me why”. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Frumoasa mea”, ”Unde ești tu?”, ”Nu te mai vreau”, ”Cine te crezi?” și multe altele. Stilul său muzical cuprinde balade romantice, cântece pop, piese cu influențe rock și operă.

Marcel Pavel este considerat unul dintre cei mai mari interpreți ai genului său din România și un model pentru mulți tineri artiști aspiranți.

Iată doar câteva repere din activitatea unui invitat de excepție, într-un interviu care ne va îmbogăți experiențele.

 

Facebook Comments Box
Arată-ne că ți-a plăcut ce ai citit!. Dă-ne un SHARE și un LIKE! Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *