Comunicate

Omul este mai important decât mitul sau invers – „Don Juan moare ca toți ceilalți”, Teatrul Național Aureliu Manea, Turda, pe scena Festivalului Internațional de Teatru „New Wave

Festivalul Internațional de Teatru ”New Wave” ne oferă o experiență teatrală de excepție prin spectacolul ”Don Juan moare ca toți ceilalți” de Teodor Mazilu. Luni, 17 iunie, de la ora 18:00, Teatrul Național Aureliu Manea Turda va aduce pe scenă o poveste fascinantă care pune sub semnul întrebării diferența dintre om și legendă.

„Don Juan moare ca toți ceilalți” ne invită să explorăm profundul conflict dintre identitate și percepție, printr-o abordare inovatoare și ironică a mitului lui Don Juan. Pe măsură ce spectacolul deconstruiește mitul, rămâne întrebarea esențială: Ce rămâne când legendele sunt dezvăluite? Omul slab, vulnerabil și plictisit de propria glorie, prins într-o capcană a propriei reputații.

Sub regia strălucită a Luanei Hagiu – Teatrul Național Aureliu Manea, Turda, această producție aduce la viață un joc zglobiu, amuzant și plin de reflecții ironice, în care fiecare replică este presărată cu sentințe și meditații aspre despre iubire și trădare, provocând spectatorii să-și reconsidere propriile perspective asupra acestor teme universale și în care actorii reușesc să creeze o atmosferă captivantă, în care fiecare personaj devine un catalizator pentru întrebările profunde ale piesei: Este omul mai important decât mitul sau invers? Cine ar renunța la o ”legendă atât de frumoasă”?, dileme care sunt prezentate cu o subtilitate care te va face să râzi, să meditezi și, poate, să te regăsești în fragilitatea personajelor.

Teatrul Național Aureliu Manea, Turda, aduce pe scenă un spectacol memorabil, care te va provoca și te va distra deopotrivă. ”Don Juan moare ca toți ceilalți” nu este doar o piesă de teatru; este o explorare a condiției umane, a limitelor și a contradicțiilor care ne definesc.

Festivalul Internațional de Teatru „New Wave” vă invită să fiți parte dintr-o experiență culturală de neuitat, luni, 17 iunie, de la ora 18:00, alături de Teatrul Național Aureliu Manea, Turda, o călătorie teatrală care promite să fie nu doar un spectacol, ci o veritabilă revelație.

Facebook Comments Box
Arată-ne că ți-a plăcut ce ai citit!. Dă-ne un SHARE și un LIKE! Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *