Comunicate

Teatrelli, în coproducție cu Teatrul Național ”Lucian Blaga”, Cluj-Napoca, Teatrul ”Regina Maria”, Oradea și Teatrul ”Mihai Eminescu”, Botoșani, prezintă pe scena Festivalului Internațional de Teatru ”New Wave” ”Zeițe de categoria B”, un spectacol provocator despre redefinirea identității

În cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru ”New Wave”, marți, 18 iunie, de la ora 18:00, vă invităm să participați la un spectacol unic și provocator: „Zeițe de categoria B” de Alexandra Felseghi, un eveniment remarcabil prezentat de Teatrelli, în coproducție cu Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj-Napoca, Teatrul „Regina Maria” Oradea și Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani.

„Zeițe de categoria B” explorează subtil și profund granițele dintre public și privat, dintre magia scenei și realitatea vieții personale. Piesa aduce în prim-plan viețile unor actrițe care, deși aparent trăiesc în lumina reflectoarelor, se confruntă cu propriile lor lupte și insecurități în afara scenei, o dualitate care creează o tensiune fascinantă și emoționantă, oferind publicului o perspectivă intimă asupra vieților lor.

Spectacolul este o oglindă a realității, prezentând contrastele și conflictele care definesc existența umană, pe care actorii o transpun cu o autenticitate și o sensibilitate remarcabilă, reușind să aducă la viață complexitatea personajelor. Fiecare scenă dezvăluie o nouă fațetă a vieții, invitând spectatorii să reflecteze asupra propriilor lor experiențe și asupra modului în care percepția publică poate influența realitatea personală.

Magia scenei este un element central în ”Zeițe de categoria B”. Spectacolul explorează modul în care actoria, ca formă de artă, poate servi atât ca refugiu, cât și ca o sursă de vulnerabilitate, iar actrițele din piesă jonglează între rolurile pe care le joacă pe scenă și rolurile pe care le joacă în viața de zi cu zi, evidențiind adesea granițele neclare dintre cele două lumi, o explorare a identității și a autenticității care oferă o experiență teatrală profundă și reflexivă.

Realitatea vieții personale este, de asemenea, esențială în piesă. Viața din spatele cortinei, departe de glamour, este prezentată cu sinceritate și realism, iar problemele personale, temerile și speranțele actrițelor sunt expuse în fața publicului, creând o legătură emoțională puternică și autentică.

Spectacolul prezentat de Teatrelli, în coproducție cu Teatrul Național ”Lucian Blaga”, Cluj-Napoca, Teatrul ”Regina Maria”, Oradea și Teatrul ”Mihai Eminescu”, Botoșani, va provoca și va inspira.

„Zeițe de categoria B” este mai mult decât o piesă de teatru; este o călătorie emoțională care ne provoacă să reflectăm asupra propriilor percepții și asupra modului în care granițele dintre public și privat pot influența identitatea și autenticitatea.

Festivalul Internațional de Teatru ”New Wave” este o ocazie rară de a ne conecta cu emoțiile și experiențele unor personaje complexe, într-un cadru teatral unic și fascinant, pe parcursul unei reprezentații care va redefini modul în care percepem teatrul și viața personală.

Facebook Comments Box
Arată-ne că ți-a plăcut ce ai citit!. Dă-ne un SHARE și un LIKE! Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *